H2 Marine Solutions wint waterstof innovatie award

H2 Marine Solutions heeft de Waterstof Innovatie Award 2023 gewonnen met de H2-C boot. Tijdens de Vakbeurs Energie in Den Bosch mocht Cees van Bladel (directeur H2 Marine Solutions) de prijs in ontvangst nemen uit handen van Alice Krekt, directeur van de waterstof-branchevereniging NLHydrogen. De award bedraagt 10.000 euro plus 5.000 euro aan ondersteunende diensten.

Naast Alice Krekt bestond de vakjury uit Jörg Gigler (TKI Nieuw Gas en Topsector Energie), Helmie Botter (Manager Business Development Hydrogen Gasunie) en Arjan van Ginkel (Endress+Hauser en Nederlandse Waterstof en Brandstofcellen Associatie NWBA). Als criteria gold naast duurzaamheid met name de innovatieve waarde, de impact en de haalbaarheid als criteria.

Contact

Cees van Bladel
+31 646 135 000
cees@H2marinesolutions.com

Follow us

Download onze brochure