Twee nominaties voor H2-C boot

H2 Marine Solutions heeft twee mooie nominaties in de wacht gesleept.
De H2-C boot is een van de drie genomineerden voor de Waterstof Innovatie Award 2023. De prijs wordt dinsdag 10 oktober uitgereikt tijdens de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Na een korte pitch van de drie finalisten beslist de jury wie de winnaars is.

 

Geef uw stem

Daarnaast is de H2-C boot door een internationale jury van maar liefst 26 experts gekozen tot finalist voor de Gustave Trouvé Electric Boat Awards, ook wel de Gussies genoemd. Deze prijs wordt georganiseerd door een uitgeverij in Canada met onder andere de bekende website voor elektrisch varen plugboats.com. Naast het panel van experts stemt voor deze award ook het publiek mee:

Contact

Cees van Bladel
+31 646 135 000
cees@H2marinesolutions.com

Follow us

Download onze brochure